Skip to main content

Once again, as every 2 years, we are pleased to present the exhibition «Moscardó’s», works by brothers Ramón and Josep. You will see their interpretation of the Mediterranean’s life in an impressionist way.
So we invite you to come see us for the opening that will be next Friday 22th. at 8pm.
See you soon !!
——————————————————————————–
Una vegada més, puntuals com cada 2 anys tenim el plaer de tornar a presentar l’exposició “Moscardó’s”, obres realitzades per en Ramón i per en Josep, cada un d’ells fa la seva interpretació del tema de manera impresionista, cada un d’ells pinta reflectint amb les seves obres un moment qualsevol que passa en qualsevol lloc, artistes fidels a la seva obra en pensament i tradició pictòrica.
Exposició atrevida, desenfada, colorista, interessant, temes nous i fins i tot de gran format.
Ho tenim tot preparat per que ens hi acompanyeu i us convidem a venir-nos a veure per la inauguració que serà el proper divendres dia 22 a les 8 del vespre on farem el tradicional sorteig de les 2 peces entre els socis del Fons d’Art i els clients que hi asistiran amb la presencia d’en Josep, en Ramón està de vacances….
Us hi esperem !!
Sigueu-ne Benvinguts!!
———————————————————————————
Una vez más, puntuales como cada 2 años tenemos el placer de volver a presentar la exposición «Moscardó s», obras realizadas por Ramón y por Josep, cada uno de ellos hace su interpretación del tema de manera impresionista, cada uno de ellos pinta reflejando con sus obras un momento cualquiera que pasa en cualquier lugar, artistas fieles a su obra en pensamiento y tradición pictórica.
Exposición atrevida, desenfadada, colorista, interesante, temas nuevos e incluso de gran formato.
Lo tenemos todo preparado y os invitamos para que nos acompañéis en esta nueva inauguración que será el próximo viernes día 22 a las 8 de la tarde donde haremos el tradicional sorteo de las 2 piezas entre los socios del Fondo de Arte y los clientes que asistáis con la presencia de Josep, Ramón está de vacaciones ….
Os esperamos ¡!
Sed Bienvenidos !!