Skip to main content

 

En la linea de les col.laboracions que habitualment tenim amb professionals del mòn de la decoració i l’interiorisme hem tingut la ocasió de treballar conjuntament amb l’equip de Zentrum de Barcelona representants de les importants firmes italianes de disseny actual  Poliform i Varenna que destaquen per la seva sobrietat i elegància de linies, ambients, atmòsferes i espais que abarquen la decoració integral de la llar.

El passat dijous dia 5 d’octubre vàrem tenir el plaer d’assistir a la inauguració del nou espai de decoració Zentrum situat en la Via Augusta núm. 147 de Barcelona dirigit per en  Josep Boix. Podeu visitar aquest nou estudi d’arquitectura interior a:  https://www.zentrumbcn.com

Les obres que la galeria ha sel.leccionat per aquest event han estat les de Fernando Daza amb la seva sutilesa en el  treball amb paper, Lluis Puiggròs tema urbà de Nova York realitzat en acrilic sobre fusta, Pierre Louis Geldenhuys composició realitzada amb seda natural i una escultura de Lluis Cera.

Tot un plaer compartir aquesta nova experiència !!!